Τη σημερινή εποχή είναι χαρακτηριστικό πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν νέες ασχολίες, οι οποίες θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Αναμφισβήτητα μία τέτοιου είδους ασχολία αποτελεί η επιστήμη της Αστρονομίας. Από τη στιγμή που ζούμε σε ένα σύμπαν που καθημερινά μας φέρνει σε επαφή με το άγνωστο αλλά και με το καινούργιο, είναι λογικό να επιδιώκουμε να αποκτήσουμε όσες περισσότερες γνώσεις μπορούμε για τον κόσμο στον οποίο ζούμε αλλά και για αυτόν που μας περιβάλλει.

Στην δική μας ιστοσελίδα θα μπορέσετε να βρείτε αρκετές απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν σχετικά με την επιστήμη της Αστρονομίας αλλά φυσικά και με το σύμπαν. Επικεντρωνόμαστε τόσο σε επιστημονικά θέματα όσο και σε οτιδήποτε σχετικό με την Αστρονομία. Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν ανήκετε σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρον το περιεχόμενό μας. Αυτό που μας ενώνει με εσάς είναι προφανώς η αγάπη μας για το σύμπαν, τους αστέρες και το άγνωστο.

Όπως εσείς έτσι και εμείς βρίσκουμε τρομερά ενδιαφέρον οτιδήποτε ξεφεύγει από τα όρια της γης. Το σύμπαν στο οποίο ανήκουμε εκτείνεται σε έναν τεράστιο χώρο. Μέσα στα όρια αυτού υπάρχουν πλανήτες, αστέρες και γενικά όλων των ειδών τα ουράνια σώματα. Η απλοποίηση και η ερμηνεία της ύπαρξης αλλά και του τρόπου παρουσίας αυτών των σωμάτων δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση. Στόχος δικός μας όμως είναι το να επιδιώξουμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω όσο περισσότερο κατανοητά γίνεται για εσάς. Πρόκειται για κάτι που οφείλουμε να το κάνουμε από τη δική μας πλευρά, εάν αναλογισθούμε το κατά πόσον ενδέχεται να μας επηρεάζουν όλα όσα συμβαίνουν στο διάστημα. Παράλληλα δεν μπορούμε να απορρίψουμε και τη σημασία που έχουν όλα αυτά και για εμάς τους ανθρώπους, αλλά και το κατά πόσο δύνανται να μας βοηθήσουν στο να κατανοήσουμε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες τόσο για την ίδια τη Γη όσο και για τη δημιουργία του σύμπαντος.